СПОРТ ОТДИХ ЗАБАВЛЕНИЯ

Къща за гости Фамилия отвън

Басейн и джакузи

Къща за гости Фамилия разполага с басейн, който е изграден по всички стандарти, с автоматична филтрираща система. Размерите му са 12м дължина и 6м ширина. Дълбочината му е между 1.30м и 1.60 м.

Важно! Басейнът се ползва само от гости на къщата по време на техния престой, така че никой външен човек да не ги притеснява по време на техния отдих в къща за гости Фамилия.

Къща за гости Фамилия

Резервирай сега

Телефон за връзка:

0888 604180

За пълноценен отдих на гостите на къща за гости Фамилия има и джакузи. То е разположено до басейна и е с капацитет за 6 човека, като и то се използва само от гостите на къща за гости Фамилия.

Барбекю със самостоятелна кухня

Барбекюто е разположено в двора къщата за гости на площ от 80 кв.м. и има всичко необходимо, така че гостите на луксозна къща за гости Фамилия, да се чувстват удобно и нищо да не им липсва.
Освен пещта със скара, барбекюто разполага и с напълно оборудвана самостоятелна кухня с вградени уреди – хладилник, готварска печка.
В покритото барбекю има и санитарен възел. Разбира се, има и телевизор със сателитна телевизия.

Тенис корт

Къща за гости Фамилия ви предоставя още една възможност за спорт – тенис. Разполагаме с тенис корт с реални размери. Настилката на корта е изкуствена трева.
Разполагаме с ракети за тенис, но разбира се, може да донесете и ваши. За игра на тенис не е нужно да доплащате, ползването на тенис корта е безплатно и само за гости на Къща за гости Фамилия.

„Прекарахме чудесно. Имаше всичко необходимо и нищо не ни липсваше. Пак ще дойдем :)“

ИВАН И ИРИНА, ВАРНА

„Беше приятно, благодарим!“

ГЕОРГИ, РАЛИЦА, ИСКРЕН И ДЕСИСЛАВА